SOBRE NOSALTRES

Kimklima és l'evolució de l'empresa Distribucions Joaquim Gallifa, fundada a Vic, Osona ( situada al 'Coll de Vic', a l'entrada nord de la ciutat) el 1991.

 

El seu fundador, en Joaquim, porta més de 30 anys d'experiència com a importador i distribuidor de produtes de climatització al major i al detall. 
Havent sigut durant uns anys importador per Espanya de la prestigiosa marca alemanya de calderes de gas i gasoil 'Buderus' o de la marca francesa de llars de foc 'Deville'.

Avui som importadors de les marques 'Godin' i 'IdealClima' a més de distribuidors de marques com 'Junkers', 'Ferroli' o 'Toshiba', entre d'altres.

Som especialistes en llars de foc, estufes, insertables i cuines de tot tipus, aixi com en aerotèrmia, geotèrmia i renovació d'aire.

El nostre objectiu és proporcionar al client solucions personalitzades per a millorar el comfort i l'eficiència energètica a la seva llar, a un cost molt competitiu.

PREGUNTES FREQüENTS

Preguntes Freqüents

Us podeu desplaçar al meu domicili per fer una visita?


Sí, us podem visitar sense cap compromís. De fet és la millor manera de trobar una solució adaptada a les vostres necessitats energètiques i econòmiques.
Pregunta 2 - En construcció


Resposta 2
Pregunta 3 - En construcció


resposta 3
Pregunta 4 - En construcció


Resposta 4