top of page

SOBRE NOSALTRES

Kimklima és l'evolució de l'empresa Distribucions Joaquim Gallifa, fundada a Vic, Osona ( situada al 'Coll de Vic', a l'entrada nord de la ciutat) el 1991.

 

El seu fundador, en Joaquim, porta més de 30 anys d'experiència com a importador i distribuidor de produtes de climatització al major i al detall. 
Havent sigut durant uns anys importador per Espanya de la prestigiosa marca alemanya de calderes de gas i gasoil 'Buderus' o de la marca francesa de llars de foc 'Deville'.

Avui som importadors de les marques 'Godin' i 'IdealClima' a més de distribuidors de marques com 'Junkers', 'Ferroli' o 'Toshiba', entre d'altres.

Som especialistes en llars de foc, estufes, insertables i cuines de tot tipus, aixi com en aerotèrmia, geotèrmia i renovació d'aire.

El nostre objectiu és proporcionar al client solucions personalitzades per a millorar el comfort i l'eficiència energètica a la seva llar, a un cost molt competitiu.

PREGUNTES FREQüENTS

 • Us podeu desplaçar al meu domicili per fer una visita?
  Sí, us podem visitar sense cap compromís. De fet és la millor manera de trobar una solució adaptada a les vostres necessitats energètiques i econòmiques.
 • Pregunta 2 - En construcció
  Resposta 2
 • Pregunta 3 - En construcció
  resposta 3
 • Pregunta 4 - En construcció
  Resposta 4
bottom of page